Pathea Games Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Planet Explorers Released!

Author Topic: Buglist  (Read 252 times)

Arsat

  • Enlistee
  • *
  • Karma: 1
  • Posts: 20
    • View Profile
Buglist
« on: August 26, 2017, 02:43:49 AM »

* http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1116297335
the npc always walk back into the stone...

come on... this is an extrem old bug and gamebreaking when you cant click the npc to communicate or he dont react when i click e AND i can fix it in 10 seconds !!!
Open maptool. select the stone. delete it. its an devmade map. its not a problem to fix it...

* NPCs spawn into base. behind a wall.

* NPCs and Plants ignore walls
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1117977315
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1117977391
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1117977515
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1117977627

* factory dont build aluminium alloy worker is in it and build outher things
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1118601516

I foind out its a logicbug from the devs. The most goes to the storage box. But not all. It stucks in queue. I must search with google why it dont build it.

No one takes something out of a queue... is a queue... not a storage box or it sayed to you its finished...

* texture glitch bug
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1119894066
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1119894215

gamebreaking when you cant open it and you dunno there inside the ashboxes you need for a quest.

* a lot of build/place xy quests are bugged

i build a alu und steel building for the transmitter but he dont accept it. I deplace is and have place -80/80 alu so i must place now 160 alu

or place a sentry 01. I place it. Nothing happend. I replace it and quest sayed place sentry 01 -1/1

* I must build a attackship. I have one so i dont must build one. After a relog he accept this for the quest. I have 4 Airships in my inventary now and i must place the fleet.

I place all 4 aircrafts on ground but now i havent a airship on me and i cant use one of the four i have placed.

I must build a new one but it was extrem expensive and i must grind hours to rebuild it... and all 4 stand inside my fields but i cant move it. Thats sucks.

* http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1119894575
the npc sit always but hey he follow me

* i change the ground because the npc place the plants into the wall. Now solid earth is on ground but he place plants there again...
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1119029086

* adv modus npc stuck in a chunkerror
http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=1120125225

* a lot of changes or quests only work when you restart the game. Build a base and the npcs spawn inside. You have build before an attackship the quest accept is only after restart and much more.

* turrets ignore walls, own npcs, player, ground, hills and so on. they shoot directly.

* the most questinfos dont exist. You must so much often give a search in google or PE wiki. Not all is marked on map and the questtext say the most time nothing. Do the devs never play a game ?

I found much more (logic)bugs but i dont have the time and the patience to report all.

I play this game now since 2013. The graphic is the same. The fps are only better because we all have new graphiccards and i found a lot 3 year old bugs... what have you done the last 3-4 years ?

« Last Edit: August 26, 2017, 11:24:30 PM by Arsat »
Logged

zly1991

  • Enlistee
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 4
    • View Profile
Re: Buglist
« Reply #1 on: September 04, 2017, 08:16:58 AM »

maybe you could upload your bugged save to dropbox or something for developers for further investigation
Logged

Arsat

  • Enlistee
  • *
  • Karma: 1
  • Posts: 20
    • View Profile
Re: Buglist
« Reply #2 on: September 15, 2017, 10:19:17 PM »

All this bugs can be seen if you open your eyes. We all have this bugs because a lot of them are engine bugs.

But the devs were lazy and publish the beta of the game and run to a new game. A real big patch who fix all the bugs dont will come.

I can publish my save but you see ... no dev is here and ask for it because... its not a problem of my drivers, hardware or save and they let PE die...
« Last Edit: September 15, 2017, 10:23:26 PM by Arsat »
Logged