Pathea Games Forums

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Planet Explorers Released!

Author Topic: factory replicator items stuck in Q  (Read 420 times)

Tayoon

  • Enlistee
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 3
    • View Profile
factory replicator items stuck in Q
« on: February 14, 2017, 05:13:48 PM »

im gessing its me not doing somthing right . i have my factory replicator placed on groupd and im 100% sure it has power ( its 2 feet from the generator) any item i try to make with it is put in the Q i see the progress bar going up like its being made then when the progress bar is full the item just sits there in the Q area and nothing happens same happs with npc added items what am i doing wrong or is this a bug or?? please help
Logged

mknelson

  • Citizen
  • ****
  • Karma: 9
  • Posts: 551
    • View Profile
Re: factory replicator items stuck in Q
« Reply #1 on: February 14, 2017, 07:25:29 PM »

Tayoon - 2 things:

You definitely have power or it wouldn't work. You would also see a warning icon beside the factory replicator in the colony sidebar.

The items you make in the factory replicator don't leave it automatically. That only happens (mostly) for colony initiated requests. You need to remove the items yourself.
Logged

Tayoon

  • Enlistee
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: factory replicator items stuck in Q
« Reply #2 on: February 14, 2017, 07:48:17 PM »

how do i remove the item i dont see a finshed tray or what ever all i see is a item Q area each item having a progress bar and i cant drag them nor is there a right click option or what ever
Logged

Tayoon

  • Enlistee
  • *
  • Karma: 0
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: factory replicator items stuck in Q
« Reply #3 on: February 14, 2017, 07:49:59 PM »

nvm .... right clicking works.... ty
Logged