Pathea Board

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

My Time at Portia enters Early Access on Jan 23rd 2018!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - SarahB87

Pages: [1]
1
Planet Explorers Suggestions / Re: Creation suggestion
« on: January 21, 2018, 12:03:10 PM »
I realize now that voxel items don't behave the same way in game as mesh objects, they appear to be dropped into game as player approaches area. And that there are workarounds to be able to place picture frames on walls and even window frames with a bit of persuasion! 

What would be good though is to have a wooden and metal window unit to accompany the doors that we have. :)

2
Planet Explorers Multiplayer / Re: Stuck at 17%
« on: January 21, 2018, 07:32:06 AM »
That's it, thank you so much for your explanation and solution! The voxel cache folder is in the Steam game location, I had 3 files in there one was 58GB! However I remembered seeing a 'clear voxel cache' tickbox in Options under the Misc tab. So I tried that and it cleaned all the files out the same as manually deleting, so a handy ingame option. I will pass this on to others on my server thanks!

3
Planet Explorers Multiplayer / Stuck at 17%
« on: January 20, 2018, 04:03:38 PM »
I have a curious problem and wonder if anybody would know the cause and what i might to to correct it. My server seems to be on both Lan and Internet tabs. When I log onto my server it gets stuck on 17% then eventually times out.  (I have to let it time out and return me to the lobby, not quit otherwise it will never connect the second try). There I notice that the only available servers shown now on the internet tab are proxy ones.

If I re enter the lobby and connect again it goes straight through to 100% and connects ok. i checked my config file and its set correctly & my port forwarding. When it times out i get this in the error log.

1/12/2018 11:48:29 AM => Failed to connect lobby server:RSAPublicKeyMismatch

A friend is also now having this problem on my server..other users an not having any probs at all.

4
Hello, Sorry for delay as I'm in Europe..have attached hopefully the information requested to the mantis.

5
That's great.. sorry I forgot it was the weekend!  :)

6
Not only is the Reference Plane no longer usable, Players cannot upload items to game in Multiplayer, progress tracker is stuck at 4/5. I have reported this on the Mantis. Lets hope a patch or fix is forthcoming shortly.

7
Planet Explorers Suggestions / Creation suggestion
« on: January 12, 2018, 05:30:25 PM »
I'd like to see a tickbox in the objects section of the creator to make it non physical and not have a bounding box. So when you place in world it stops where you let go of the mouse. Like this we can hang pictures on walls, place windows in walls and make building parts etc. :)

8
Planet Explorers Multiplayer / Re: Cannot connect to Lobby times out.
« on: December 29, 2017, 09:16:39 AM »
Yes it's all good now thankyou! :)

9
Planet Explorers Multiplayer / Cannot connect to Lobby times out.
« on: December 28, 2017, 09:55:56 PM »
Hello Earlier today I was on our server and suddenly the game stopped and went to the title screen. Afterwards I was unable to log in to the lobby and multiplayer and neither could my friends in USA and Gt Britain. I hope this is only temporary as we love playing PE and have just started adventure mode.

Pages: [1]