Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

Planet Explorers Released!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - Iron Newt

Pages: [1] 2 3
1
Planet Explorers Suggestions / Re: Save game comment
« on: March 21, 2017, 08:33:21 PM »
I've ended up with 3 saved games with nearly identical thumbnails but two had about 2 hours of playing time from the earliest one. A short comment would have been very useful explaining where I'd got to & why I'd gone back and re-done that section go game play.

2
Planet Explorers Suggestions / Save game comment
« on: March 20, 2017, 05:51:57 PM »
Probably too much work but it would be nice to tag a save game with a comment eg. "completed chair contest"

3
If it's meant to be   then it's fine, hence why it's not in the bug section. However, if it's not meant to be   then it indicates there's a problem else were and/or could be useful info on tracking down an issue somewhere else.

4
  as a name?

http://imgur.com/a/fJDVm

5
Planet Explorers General Discussion / Re: Mission problems.
« on: March 18, 2017, 01:01:51 PM »
I've found that sometimes I have to make them Dwellers and give other NCPs their tasks, e.g. if a mission NCP is a Doctor and is treating an other NCP.

6
Planet Explorers Bugs / Re: iso guns [marked]
« on: March 18, 2017, 12:56:32 PM »
Update: these issues appear to be cause by the intel HD6#0 graphics driver. They're not present when playing on an Iris 6100 IGP or NVidia GTX 1060

7
The last 2 side quest missions from the NPC injured at the firebear nest/pit seem to have got a little messed up. You get a copper shovel for completing the 50 units of sand mission & then another one from the mission to kill a firebear. Also on the final mission the mission comes up as "Use item" rather than "Fight a firebear". I'm fairly sure this is new since v1.0.6.

8
This behaviour is the same when the base is under attack so drop the beacon and observe how well it works.


I've gone from dedicated rooms (disastrous, multiple prefabs destroyed) the second was a more open design (brighter image) and then I included internal defences (darker image).

9
Cool, thanks for that. It was just the last thing said to me by the person at the first human camp I thought there was further missions.

10
So is that the end of the explorer story line?

11
Planet Explorers Bugs / Re: iso guns [marked]
« on: March 04, 2017, 08:32:54 AM »
Having the corruption issue again, fast travelled to the assembly core & the result was texture oddities. See here. I've not been able to reproduce the texture issue reliably but this is my first gun which relies totally on textures for colouring. The iso can be downloaded from here

12
Any update on this? Am I just being silly or has something gone wrong?

14
So I've destroyed the Puja colony. The leader of the first camp said we'd destroy all the Puja camps but then the only main quest I can find is "For Peace" with a Puja which seems to be a never ending list of materials to gather. Have I missed a quest somewhere?

15
Planet Explorers Bugs / Re: iso guns [marked]
« on: February 23, 2017, 09:45:01 PM »
No this issue isn't but the effect is very similar to the effect caused by a lighting condition. The difference is when it's a lighting effect, a relatively small movement will result in the gun being seen correctly. However, what I'm seeing is lighting condition independent.

I've noticed that it happens when I approach my base very quickly (e.g. via the monorail). When I get near/into the static shield the frame rate drops to single figures and the player character is trapped for about 5 seconds until all the NPCs, turrets, etc are drawn. If I run/walk to the base it's fine. Could this be a side effect of the IGP not being able to keep up?

Pages: [1] 2 3