Pathea Board

Please login or register.

Login with username, password and session length
Advanced search  

News:

My Time at Portia enters Early Access on Jan 23rd 2018!

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.

Messages - EternalWarmth

Pages: [1]
1
Planet Explorers ISOs / Re: Is It Possible To Make A Greatsword?
« on: December 15, 2016, 04:15:26 AM »
You're absolutely right! Thanks!

2
Planet Explorers ISOs / Is It Possible To Make A Greatsword?
« on: December 14, 2016, 07:17:55 PM »
I am wondering if it is possible to make a custom sword that uses the "greatsword" moveset.

By this I am referring to the greatswords that require both hands and swing very slowly. From what I can tell, you can only make one-handed swords. Does anyone know if it is possible to make a greatsword?

3
Okay, so I've tried some more things and have gotten more familiar with the glitch.

The glitch I mentioned happens when I:
-Load a new world for the first time
-Fast travel to any locations
-Wander too far in any direction

I can "fix" the glitch by saving and quitting the game entirely, then launching it again and loading the save.
However, loading from in-game after saving doesn't work, nor does loading from the main menu. It only works when I quit the game and re-open the game.

4
Unfortunately, I am woefully ignorant about the specs of my computer, but I know it should definitely be able to handle this game with ease. I searched online and found an image of the issue I'm having, and I'll link it here: http://cloud-4.steamusercontent.com/ugc/539636167241297062/84845E0A97FCED008464E9F0FC51F0BF01ABA31E/1024x575.resizedimage

I apologize for being rather unhelpful on my end. I should have been more prepared before making my post. Thank you for your responses.

I recently updated my computer, and tried the game again. This time the glitch was present but far less severe (still unplayable though).

5
I just bought the game a couple hours ago, but I immediately encountered a bug that has currently rendered the game unplayable. I've looked around the forum and haven't seen my particular problem, and I am desperate to fix it.

The Bug:
Whenever I start a new game, either in Story or Adventure mode, the game loads a glitchy world that appears to be random layers of terrain "squares", which I always fall through. When I move to the edge of a square, I am either "teleported" to another square, or I simply fall to my death. I haven't fiddled with the settings at all, so everything is default.

I would provide images, but I can't take a screenshot for unrelated issues.

If anyone else has had this problem and knows how to fix it, I would very much appreciate hearing how to fix my game. I know the game is/will be wonderful, so I'm looking forward to being able to play it.

Pages: [1]