Pathea Official Board

Planet Explorers => Planet Explorers Bugs => Topic started by: Janoris on February 19, 2017, 09:13:47 PM

Title: Voxel Reset[marked]
Post by: Janoris on February 19, 2017, 09:13:47 PM
I am running v1.0.6 on both client and Blue Fang hosted server.  When I logged in a few days ago, I discovered that all of my buildings and landscaping had reverted to pre-work conditions.  All of the mines we had dug were back to have never been dug.  Anything having to do with voxel terraforming had reverted to scratch.  All of my base parts (fusion plant, turrets, any placeable basically) were left in place.

No changes were made and this just happened...

Any ideas?
Title: Re: Voxel Reset
Post by: Dorist1 on February 20, 2017, 03:35:56 AM
Did you restart the server? Did the blocks you built revert? How many voxels have you changed in the server?
Title: Re: Voxel Reset[marked]
Post by: Janoris on February 21, 2017, 01:37:07 AM
I have not restarted the server, I was waiting before I did that.  The blocks we had built did revert and I apologize, but I have no earthly idea how many voxels were changed  :(
Title: Re: Voxel Reset[marked]
Post by: Dorist1 on February 21, 2017, 02:34:39 AM
This might be a synchronization problem between the server and the client. Would you share your server with Dropbox for further investigation.
Server route: ~\Planet Explorers\Server\ServerData\CommonGames(or CustomGames)\(Server Name)
Title: Re: Voxel Reset[marked]
Post by: Janoris on April 20, 2017, 01:02:57 PM
This might be a synchronization problem between the server and the client. Would you share your server with Dropbox for further investigation.
Server route: ~\Planet Explorers\Server\ServerData\CommonGames(or CustomGames)\(Server Name)

Dorist1, sorry about the delay but work took me out for a bit.  I PM'ed a link to you with the server files.

Thanks!